Neven Subotić ipak među osumnjičenima za napastovanje djevojke na razuzdanom tulumu?

NAKON što je 21-godišnja djevojka prijavila njemačkoj policiji kako je seksualno napastovana na razuzdanoj zabavi u domu 23-godišnjeg Nevena Subotića, problemi za srpskog nogometnog reprezentativca i braniča Borussije Dortmund ne prestaju. Njemački su mediji objavili kako je policija zaplijenila fotografije i snimke sa sporne zabave, kao i mobitele Subotića te još trojice muških uzvanika.

Iako njemački mediji pišu kako je i Subotić ipak među osumnjičenima za napastovanje djevojke, njegov je odvjetnik kazao: "U narednih nekoliko dana ćemo imati više informacija. Zasad je nejasno što se točno mom klijentu stavlja na teret". Policija još uvijek istražuje što se točno dogodilo.

Podsjetimo, jedna je 21-godišnja djevojka prijavila kako je seksualno napastovana na privatnoj zabavi koja se prošle srijede održavala u Subotićevom domu. Navodno su je napastovala čak dvojica muškaraca. Jedan od istražitelja je Bildu ispričao: "Na zabavi je vladao pravi kaos. Više se ljudi međusobno seksalo, a sad trebamo utvrditi tko, kako i s kim".

Subotića je policija odmah po zaprimanju prijave ispitala, ali navodno ne kao osumnjičenika, već su ga prvotno samo tražili popis uzvanika na zabavi. "Neven me nazvao i razgovarali smo o tome. Istraga je u tijeku pa ne možemo puno reći. Neven je saslušan samo kao svjedok i ne sumnjamo da govori istinu. Neven ima našu punu podršku", izjavio je prošlog tjedna predsjednik Borussije Dortmund, 52-godišnji Hans-Joachim Watzke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.