Nezaboravan provod i brojna iznenađenja uz Performer´s party u Green Gold Clubu

Foto: PR

DVANAEST izvođača, najbolji ženski vokal, violina show, akrobati, plesačice, sve to i više čeka vas ove subote 12. listopada 2013. u Green Gold Clubu! Performer's Party pripremio vam je pregršt iznenađenja u samo jednoj noći i nezaboravan provod uz:

Patricia, vokalistica koja nam dolazi iz Španjolske. Njen dom je dancefloor i nikoga neće ostaviti ravnodušnim nakon nastupa. Patricia je bila dijelom najpopularnijeg plesnog spektakla i najboljeg partya na Ibizi – SuperMartXea!

Amadeea, djevojka koja nam priprema violina show dolazi iz Bukurešta. Riječ je o umjetnici koja je cijeli život posvetila glazbi. Kao rezident svira u jednom od elitnih klubova u Bukureštu, Pepper lounge! Nakon turneje po Cipru stiže u Hrvatsku. Ne propustite nezaboravan događaj jer ovo nije violina koja vas navodi na romantiku.

Za vas smo pripremili i brojna druga iznenađenja. Akrobati u zraku te performerice iz srca Ibize uz posebnu kostimografiju.

Ne propustite Green Gold Performer's Party, subota 12.10.2013.!

Za samo zagrijavanje do subote pogledajte ekskluzivni video sa posljednjeg performer's partyja i uvjerite se sami da je riječ o itekakvom glazbeno scenskom spektaklu

Osigurajte na vrijeme svoje mjesto putem web stranice Green Gold Cluba

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.