Ni kriv ni dužan: John Mayer upleten u višemilijunsku prevaru!

ČINI se kako je John Mayer upao u ozbiljne nevolje. Naime, holivudski je pjevač upleten u Ponzijevu shemu, odnosno investicijsku prevaru u iznosu od nevjerojatnih 100 milijuna dolara. Problem kod ovakve vrste prevare je taj da će prevareni investitori iz raznih razloga u jednom trenutku zatražiti svoj novac, a prevarant će biti razotkriven s obzirom na to da nema dovoljno gotovine da odjednom svima isplati i glavnicu i obećane kamate.

Ranije ove godine Darren Berg bio je osuđen na 18 godina zatvora zbog prevare investitora koji su ulagali velike svote novaca u njegovu tvrtku, izvještava Perez Hilton.

Vjerovnicima je dana prilika da povrate uloženi novac, no u procesu otkrivanja nestalog novca doznalo se kako je John Mayer jedan od mnogih koji su primali dohodak od agencije Grabow & Associates, a koja je novce dobivala upravo od Darrena Berga.

Iako ne postoji jasan odgovor na pitanje kako se točno John upleo u ovaj "financijski nered", pretpostavlja se da on i njegova agencija duguju oko 465 tisuća dolara.

"John Mayer nastupao je na jednom od tvrtkinih događanja 2008. godine te je za svoje usluge bio plaćen. Prilika je Johnu pružena preko njegove agencije", izjavio je pjevačev odvjetnik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.