Nova frizura Mirande iz "Seksa i grada": Cynthia Nixon obrijala glavu

HOLIVUDSKA glumica Cynthia Nixon najpoznatija po svojoj ulozi crvenokose Mirande Hobbes u seriji i filmu "Seks i grad", iznenadila je gledatelje showa "Live with Kelly" pojavivši se - potpuno ćelava. 45-godišnja glumica igra ulogu profesorice poezije oboljele od raka Vivian Bearing u novoj predstavi "Wit" u njujorškom "Samuel J. Friedman" kazalištu, zbog koje je obrijala svoj zaštitnu znak - vatrenocrvenu kosu.

"Mislila sam da ću se riješiti frke kad to obavimo, ali moram je brijati svaki dan. Bila sam znatiželjna kako će ispasti, ali mislim da neću ovaj stil zadržati dugo", u humorističnom tonu je naglasila Cynthia. Glumici vjerojatno ne bi ništa bilo teško napraviti za ovu ulogu, jer joj je vrlo bliska. Cynthia je 2006., tijekom rutinskog mamograma otkrila rak dojke u ranoj fazi. Glumica je prošla radijaciju, no izbjegla kemoterapiju i nastavila piti lijekove.

"Ona je u vrhu, što se tiče njezine profesije. Profesorica je poezije 17. stoljeća. Najbolja je i ona to zna. Dobije jako lošu dijagnozu raka i uhvati se u koštac sa svime. U procesu nauči puno toga o sebi", rekla je Cynthia o liku koji glumi. Cynthia, koja je zaručena za Christine Marinoni, također je izjavila da je homoseksualnost stvar njezina odabira, čime je naljutila mnoge udruge koje se bore za gay prava.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.