Foto: Kosjenka Vrhovski Cindori
Jela iz woka u izvedbi prošlogodišnjeg finalista Masterchefa Matije Nikolića. Povrće, klice, začinsko bilje iz prirodnog uzgoja. Vlastiti domaći noodli na bazi domaćeg brašna i jaja iz eko uzgoja.
Sami birate tjesteninu, umak , te dodatak. U ponudi su integralna i obična tjestenina, a umaci od rajčice, bolognese, pršut s kaduljom, umak do gljiva, umak od tune, piletina s gljivama, ramstek ili gorgonzola s orasima.
Sarma, krvavice, gulaši, variva... svima poznata domaća jela u bogatoj dnevnoj ponudi. Područje dostave je Jankomir, Podsused, Samobor i okolica.
Ljubiteljima roštilja dobro poznata destinacija na zagrebačkim Ravnicama odnedavno je osvanula u novom izdanju i s novom postavom. Proširena je i ponuda pa sad možete naručiti i tjestenine, rižota i pizze