Obitelj, prijatelji i kolege oprostili se od glumice Maje Petrin

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

OD PRERANO preminule hrvatske glumice Maje Petrin na zagrebačkom Mirogoj oprostila se obitelj, ali i velik dio hrvatskog glumišta.

Uz članove obitelji, majku, brata i njezinu 17-godišnju kćer Petru, na sprovodu se pojavio i njezin bivši suprug Alen Šalinović kao i mnogobrojn prijatelji i kolege (Lana Barić, Slaven Knezović, Tarik Filipović, Vladimir Tintor, Kristijan Ugrina, Anita Berisha, Žarko Savić, Matija Dedić, Vedran Mlikota, Vitomira Lončar, Ivica Zadro, Ivana Plechinger i mnogi drugi) u ime kojih se od glumice oprostio Boris Svrtan.

Podsjetimo, Maja Petrin preminula je u utorak od srčanog udara u 42. godini.

Maja Petrin rođena je 3. srpnja 1972. godine u Zagrebu. Sedam je godina bila članica baletnog ansambla Gradskog kazališta Komedija, a 1993. upisala glumu na ADU, piše Teatar.hr.

Odigrala je cijeli niz uloga u Histrionima, ali i u Zorin domu Karlovac, Kerempuhu, Teatru ITD, Teatru Lapsus, HNK u Zagrebu, u G.K. Komedija, te Maloj sceni. 2000. godine postala je članicom ansambla Zagrebačkog kazališta lutaka.

Osim kazališta mogli smo je gledati i na televiziji: na HTV-u vodila je emisiju o filmu "Zvjezdana prašina", te igrala u brojnim serijama: "Villa Maria", "Zabranjena ljubav", "Ponos Ratkajevih", "Zakon ljubavi", "Stipe u gostima" i druge.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.