Obožavatelje na snimanju šokirala perika, Scully objasnila zašto ju nosi

Foto: Fame Fly

PRIJE nekoliko tjedana u Vancouveru je počelo snimanje nove sezone "Dosjea X", nakon 13 godina pauze, a brojni obožavatelji, njih gotovo 10 tisuća, pratili su drugi dan snimanja u centru grada. Nekoliko njih primijetilo je tada da Scully nosi periku, a nakon brojnih nagađanja o tome što je uzrok tom potezu, oglasila se i sama Gillian Anderson koja je za Entertainment Weekly rekla:

"Da, nosim periku. Nekoliko dana prije snimanja htjela sam obojiti kosu u crveno, no frizer mi je to izričito zabranio. Nedavno sam se nekoliko puta bojala zbog različitih uloga i kosa mi je počela naglo otpadati, u pitanju su cijeli pramenovi. Stoga sada nosim periku, i to nije nimalo ugodno. Kao da nosite na glavi ogroman kalup. Glava me stalno boli, imam užasne migrene. Želim da svi moji obožavatelji znaju da zapravo trenutno jako patim da bih bila crvenokosa".

46-godišnja Anderson i 54-godišnji Duchovny ponovno su u glavnim ulogama, a premijera nove sezone hit-serije, koja će imati šest epizoda, najavljena je za 24. siječnja 2016. na FOX-u.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.