Obrušili se na Johnnyja Deppa jer je dopustio kćeri da ovako pozira

Screenshot: YouTube

JOHNNY DEPP na udaru je kritike zato što je svojoj 16-godišnjoj kćerki dopustio da zavodljivo pozira za novu kampanju naočala Chanel. Iako je Lily-Rose, koja želi postati manekenka poput majke Vanesse Paradis na snimanju kampanje surađivala s Karlom Lagerfeldom, što joj može biti samo odskočna daska, kritičari tvrde da 16-godišnjakinja ne bi smjela pozirati na način na koji je ona pozirala.

"Lily Rose je zanosna, ona je djevojka nove generacije koja ima zvjezdanu kvalitetu", tvrdi 81-godišnji Lagerfeld, nazvavši je "lutkom prožetom slatkoćom i ženstvenošću".

"Šesnaestogodišnjaci nisu mentalno, emotivno ni intelektualno sposobni da se nose s pritiscima koje nosi manekenstvo. Ne bih dopustila da se moja kći bavi time u tim godinama", rekla je dječja psihologinja Michelle Elliott za Daily Mail.

Dodaje da djeca nisu spremna preuzeti toliki pritisak na sebe u tim godinama.

"Istraživanja pokazuju da se čak i 16-godišnjaci koji misle da su odrasli, teško nose s pritiskom s kojim se nose odrasli. Znamo koje su posljedice toga i vidimo da nisu dobre", ističe psihologinja.

Lily Rose manekenstvom se počela baviti prošle godine, a u Chanelovim kampanjama naslijedila je majku. Vanessa se u kampanji za parfem pojavila 1991. godine, kad je imala samo dvije godine više nego što njena kći ima danas. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.