Odabrane najljepše djevojke Wimbledona: Među njima tri Srpkinje

Foto: Guliver Image/Getty Images

BRITANSKI The Sun i ove je godine odlučio sastaviti popis najljepših djevojaka i žena tenisača na Wimbledonu, a na popisu od ukupno deset izabranih našle su se i tri Srpkinje.

Naravno, tu je dugogodišnja djevojka Novaka Đokovića Jelena Ristić, koja je nedavno bila glavnom temom u medijima nakon što je snimila editorijal kupaćih kostima: "Đoković je srpsku ljepoticu sreo još u školi i otad je ne pušta - tko bi ga mogao kriviti. Ali, svjetski broj 1. nije jedini koji prepoznaje njezin talent, nedavno je snimila kampanju za Figleaves", piše tabloid.

Svoje mjesto uz Jelenu našle su i Sunčica Travica, djevojka Viktora Troickog, koja mu je "očita inspiracija", te Biljana Tipsarević, "predivna voditeljica koja je s Jankom u braku od 2010. godine".


 

Osim njih na popisu su se našle i djevojka Juana Monaca, Zaira Nara, Bec Hewitt, supruga Lleytona Hewitta, dugogodišnja djevojka Andyja Murrayja Kim Sears, tenisačica Nicole Vaidisova koja je u vezi s Radekom Stepanekom, supruga Jamesa Blakea, Emily Snider, 20-godišnja manekenka i djevojka Tomasa Berdycha, Ester Satorova i supruga Tommyja Haasa, američka glumica i model Sara Foster. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.