Odvratni, glupi i neustrašivi: Tko su nasljednici "Jackassa"?

TRIO iz filmova "Jackass" svojim je ludim avanturama uspio zaraditi više od 334 milijuna dolara. No, na tržištu glupih i opasnih pothvata ipak nisu jedini. Wired donosi popis nekih od radikalnih avanturista koji bi mogli postati nasljednicima Jackassovaca.

"The Dudesons"

Četiri najbolja prijatelja iz Seinäjokija u Finskoj. Okušali su se u serijalu "Dudesons in America" koji prati njihovu priču o potrazi za čuvenim "američkim snom". Međutim, njihova ideja o tome kako ostvariti američki san, temelji se isključivo na glupiranju. U videu možete pogledati jedan od njihovih najupečatljivijih "skečeva" koji ukratko glasi – zapalimo tipa koji spava.

"The Misfits Stunt Crew"

Dvojica luđaka s "mohawk" frizurama iz Melbournea. Još uvijek nisu ostvarili uspjeh s nekim televizijskim projektom, no njihov nastup u showu Australia's Got Talent, odveo ih je čak do četvrtfinala. Njihova najpoznatiji video uključuje čekić, čavao, sliku....i skrotum.


"The Tokyo Shock Boys"

Četiri prijatelja koja su se upoznala još 1990.godine, kad su radili kao "pratitelji" na turneji Paula McCartneyja. Pojavili su se samo na off-Broadway showu, a u njihovom najluđem videu pojavljuje se odrastao čovjek koji nosi pelene – punjene petardama.

"Dirty Sanchez"

Skupina koja se sastoji od tri hedonistički nastrojena Velšana i jednog Britanca, još je 2007.završila sa snimanjem svojih suludih pothvata, a u sjećanju mnogih ostali su kao jedan od najluđih, ali i najogavnijih "jackasswannabe" TV showova. Dovoljno se prisjetiti gologuzog klizanja po podu od šmirgla ili njihove "avanture" koja je uključivala pivo i klistir.

"Nitro Circus"

Tim koji čini čak sedmero ljudi na čelu s "X-games" motorističkim prvakom Travisom Pastranom. Proslavili su se 2009.godine kad dobivaju svoj MTV reality serijal. Najpoznatiji pothvat im je skok motorom u Grand Canyon i povlačenje padobrana koji ih potom sigurno spušta na zemlju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.