Okršaj kraj automehaničarskog servisa: Bosanski Rambo teško pretučen nakon svađe na Facebooku

BOSANSKI Rambo teško je pretučen nakon svađe s Agimom Murtićem. Bosanski snagatori posvađali su se putem Facebooka, a sve je eskaliralo kod automehaničarskog servisa Semanić. Nedžad Kličić zadobio je lomove rebara, povredu grudnog koša, slomljenu vilicu te se nije sjećao što mu se dogodilo, piše Source.ba. Agim Murtić, s druge strane, prošao je s lakšim tjelesnim ozljedama.

Odmah nakon nemilih događaja Murtića je privela policija, a Rambo je hitno odveden u bolnicu. Preko Facebooka su se žestoko posvađali te su pale i neke jako teške riječi. Kličić se proslavio videom "Born For Action" koji je snimio u kolovozu 2010. godine i objavio na YouTubeu.

Jedan od forumaša na source.ba napisao je kako je Agim veliki sportaš i čovjek dok je "Rambo" obični klošar. "Konflikt između njih dvojice vuče se najmanje deset godina, mislim da je jednostavno ljubomora tog kruga ljudi poput Ramba. Vjerujem da je Agima morao dobro uvrijediti da ovaj napravi nešto ovakvo", uvjeren je forumaš upoznat s Rambom i Agimom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.