Optužen za kazneno djelo jer je uperio bananu u policajce

Foto: Shutterstock

NATHAN CHANNING iz Colorada uhićen je i optužen za kazneno djelo nakon što je policiji "zaprijetio" s bananom, držeći je u ruci kao pištolj.

Policajci su nakon incidenta kazali da čim je 27-godišnjak uperio bananu prema njima, oni su pomislili da su u "neposrednoj opasnosti", prenosi Gawker.

Incident se dogodio u nedjelju te se zapravo radilo o podvali koju je Channing planirao izvesti u svrhu snimanja šaljivog videa kojeg je namjeravao objaviti na YouTubeu.

No, policajcima se njegova šala nije dopala te je jedan od njih otkrio: "Bio sam u vozilu i kada sam vidio objekt u njegovim rukama, odmah sam se sagnuo, nakon čega sam se udaljio sa svojim automobilom, vjerujući da se radi o oružju. Na temelju onog što smo dosad naučili i našeg iskustva, pištolji danas dolaze u najrazličitijim oblicima i bojama i mi smo doista u tom trenutku vjerovali da se radilo o vatrenom oružju".

Drugi policajac je kazao da se taman spremao izvući pištolj kada se Nathan zaderao da drži bananu. Kako kaže, u tom trenutku se bojao za svoj život.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.