Otvoren deseti Zagreb film festival!



OTVOREN je deseti Zagreb film festival! Projekcija argentinskog filma "Posljednji Elvis" sinoć je dupkom ispunila dvoranu Kina Europa.

"Deseti Zagreb Film Festival je pred nama s dosad najvećim brojem filmova iz najviše zemalja svijeta i najviše različitih programa. Uz uobičajene programe, spremili i dosta noviteta, a posebno bi izdvojili prošireni edukativni modul festivala pod imenom 'Industrija mladost!'", izjavio je na otvaranju direktor festivala Boris T. Matić.

'U ovoj prilici malo sam emotivna jer riječ je o desetom izdanju Zagreb Film Festivala. Zagreb Film Festival obiluje izvrsnim programom, bogatom koncepcijom te raznolikim autorskim poetikama, najnovijim i najboljim filmskim pričama te ono što je posebno važno za Grad Zagreb – jako je dobro posjećen', izjavila je zamjenica gradonačelnika Zagreba Jelena Pavičić Vukičević i festival proglasila otvorenim.

Prije projekcije se publici u dvorani putem video poruke obratio i redatelj filma "Posljednji Elvis", Armando Bo, filmofilima najpoznatiji kao koscenarist filma "Biutiful". "Posljednji Elvis" je Boov redateljski prvijenac.

Oni koji nisu uspjeli "uloviti" ulaznicu za otvaranje "Posljednjeg Elvisa" mogu u Kinu Europa pogledati i danas u 17 sati, ili u nedjelju u 17 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.