Ovako izgleda tjelesna transformacija čovjeka koji je proveo pet mjeseci u divljini

Foto: Imgur

AMERIČKI marinac, Gary Sizer, nedavno se vratio iz petomjesečne avanture u divljini.

No, predivna i "netaknuta" priroda koju je tijekom svog putovanja dokumentirao, nije ono što je privuklo pozornost javnosti. Naime, Gary je doživio veliku tjelesnu transformaciju.

Osim što mu je izrasla brada, dobio je i "isklesano" tijelo, kao rezultat prijeđenih više od 3200 kilometara.

Sizer je zbog ove avanture dao otkaz na poslu te je četvrtog svibnja ove godine, krenuo pješke iz Georgie, a devetog listopada stigao do Mainea. Dnevno je u prosjeku pješačio dvadesetak kilometara.

"Nemojte se zavarati mojim lošim izgledom na ovim fotografijama. Njih sam namjerno izabrao da bih postigao što bolji kontrast. Većinu vremena bio sam sretan 99 posto", otkrio je Sizer. Tijekom putovanja posebno je pazio na svoju prehranu, koja mu je trebala pružiti dovoljnu količinu energije za iscrpljujuće putovanje, prenosi Independent Journal Review.

"Često sam tijekom dana jeo Snicekers, Twix, Nutellu i maslac od kikirikija", otkrio je Sizer.

Nakon završene avanture, još nije našao vremena za odmor. Naime, odlučio je napisati knjigu o svom putovanju, koje je ujedno bilo i ostvarenje njegova sna. Sizerovu avanturu po američkoj divljini, možete detaljnije pogledati na putopisnom blogu "Where's the next shelter".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.