Ovo je romska obitelj o kojoj se priča (i svi njihovi biseri)

Screenshot: RTL

NAKON četiri godine izbivanja najpopularniji mainstream reality vratio se na velika vrata.

Ono o čemu svi danas pričaju na društvenim mrežama definitivno je prva live emisija "Big Brothera", koja je iz Beograda emitirana sinoć, a čini se da je odabirom natjecatelja odlično pogodili, budući da već postoje neki koji se izdvajaju.

Tako su u Kuću zasad ušle i izoperirane sestre iz Rijeke, cura iz Splita koja za sebe kaže da je vampirica, tjelohranitelj Berlusconijeve žene koji joj je bio "samo prijatelj", maneken iz Makedonije koji voli samo glupe žene, kafanska pjevačica, transrodni Makedonac koji je ujedno i bivši policajac...

Ali sve te buduće zvjezdice pale su u drugi plan na kraju emisije kad je napokon otkriveno iznenađenje o kojem se pričalo cijelu emisiju - u Kuću je prvi put u povijesti Big Brothera ušla čitava obitelj. Oni su zasad samo "promatrači" o čijoj se ulozi puno ne zna, ali je poznato da imaju pravo boriti se za nagradu od 100.000 eura.

A iako o njihovoj ulozi u Kući nismo puno saznali, njihovo predstavljanje bilo je sasvim dovoljno da istog časa postanu glavni favoriti publike (doduše, ne odmaže ni to da ih je Antonija preko nekoliko puta ushićeno opisala kao "divne i preslatke").

Evo tko su oni.

Obitelj Vasić (Mala Plana, Srbija)
 
Glava obitelji je Rade Vasić koji sa suprugom Radom ima šestoro djece.

Najmlađi su jednojajčani blizanci Dragutin zvani Giba i Miroslav zvani Mika, koji su zajedno s roditeljima ušli u Kuću. Dragutin je minutu stariji, a imaju 23 godine. Po zanimanju su frizeri za žene.

Rade je trbuhom za kruhom otišao u Njemačku gdje i danas skoro cijela obitelj Vasić živi. On ondje svira harmoniku, sa svojim bendom Crni Gavrani po kavanama. Rada je domaćica, a radila je u policiji kao čistačica, ali je pokušala ukrasti pištolj pa je dobila otkaz. Na to ju je, kaže, natjerao Rade jer je imao veliku želju za posjedovanjem pištolja.

Obitelj Vasić je iz Male Plane kod Prokuplja, gdje i danas živi njihov najstariji sin koji čuva kuću.

Dosad smo ih vremenski vidjeli i čuli jako malo u Big Brotheru (iako njima ovo nije prvo pojavljivanje na TV-u), ali u tih nekoliko minuta naguralo se pravo blago bisera, koji se već naveliko citiraju po društvenim mrežama. Evo nekih od njih:

"Sviram u svinger klubovima. Tamo Nemac dovede svoju ženu i ako joj se sviđa drugi muškarac, ona spava s njim. U tim klubovima se sviraju isključivo valceri da bi se oni SPOJILI. Dunavski valovi i Jesenje lišće", Rade o svojem poslu

"Ona brine o meni. Hrani me, opegla me da budem uvijek čist, doteran jer zna da mnogo volim ženske...i ona zato me prati i špijunira me. Najviše se plašim nje", Rade o svojoj supruzi

"Pusti sad žene, ja volim pare, ne volim žene, nek radi on šta oće, pare su važne", Rada o smislu života

"Što nam treba ja se pitam, glavna riječ je kod mene", Rada o dinamici u obitelji

Kad je Rada kazala da joj Rade često poklanja poklone on je rekao: "Pa zato si mi šest rodila". "Pa da ih nisi pravio, ne bih ti rodila", odbrusila mu je ona. "A dobro, možda sam po neki put i pijan bio".

"Kada mi je rodila blizNAKE darovao sam je sa ova dva zlatna zuba koja ima i danas i s kojima će da umre", poručio je Radivoje, na što je Rada zaprijetila: "Al, da ih ne izvadiš kad umrem!". "Neću, što sam ti stavio to više ne vadim", komenitrao je on.

"Poslednji su nam se rodili blizNACI jednojajčani i oni su mnogo kulturniji od ostalih dece jel su oni rođeni u Nemačka", Rade o svojem potomstvu. "Tako je", potvrdila je Rada.

"Muž mi je došao u posetu i kaže Ženo, mi imamo dva sina, dva lepotana, dva bliznaka. Ja kažem jel su beli? BELI. El su lepi? LEPI. UZIMAM" (kazala je mama Rada, objašnjavajući što je pitala muža Radu nakon što je rodila blizance, budući da ih je namjeravala ostaviti u bolnici na posvajanje za slučaju da su bili djevojčice)

"Kulturniji smo od ostalih naše braće i sestara zato što smo rođeni u Nemačkoj, imamo drugi mentalitet, a srpski kvalitet", potvrdili su za kraj bliznaki.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.