Ovo obično pitanje o lakovima za nokte izazvalo je žestoku raspravu, koji je vaš odgovor?

Foto: Twitter

VJERUJEMO da do dana današnjeg niste zaboravili suludu raspravu na društvenim mrežama koje je boje sad već slavna haljina koja je slomila internet. Pripremite se jer upravo je u tijeku još žešća rasprava.

Korisnica Twittera pod nadimkom @totallymendes u srijedu navečer objavila je fotografiju i zamolila svoje sljedbenike da joj pomognu odlučiti koja boja laka za nokte bolje pristaje uz cipele koje je planirala nositi. I tu je sve krenulo.

Bez obzira na to je li joj bila namjera pokrenuti veliku raspravu i je li iza svega neki štos kompanija koje proizvode lakove za nokte, činjenica je da je njen posto dobio gotovo 7000 odgovora, a čini se da je to tek početak rasprave o laku za nokte.

Jason Silva, voditelj emisije "Brain Games" rekao je za Time tijekom rasprave o haljini da boja haljine postoji samo u mozgu.

"To nije objektivna značajka stvarnosti. Ne vidimo svijet objektivno kakav on jest, već ga vidimo kroz leću naše prosudbe, kroz razne operativne sustave. Stvarnost je spojena na percepciju, pa ako mijenjate percepciju, mijenjate i stvarnost", rekao je.

Nikad ne doživljavamo objektivnu stvarnost, naš mozak je zaštićen od svijeta našom lubanjom i sve što radi jest da prima signale i interpretira ih, kao što to kablovi čine u televizoru, zaključio je.

Iz toga proizlazi da svi kolektivno haluciniramo i bez obzira koja boja laka bolje pristaje uz cipele, nije važno jer to nije stvarno. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.