Papaya na Zrće dovodi svjetski poznati brend Ibiza Rocks

Screenshtot: YouTube

NAKON deset godina organiziranja i dovođenja velikih glazbenih imena na najpoznatiji glazbeni otok Ibizu, Ibiza Rocks u partnerstvu s novaljskim klubom Papaya dolazi u Hrvatsku! Najveći britanski medij BBC svojom je objavom vijesti o novom projektu poznatog branda Ibiza Rocks podigao veliku prašinu, a organizatori ne kriju uzbuđenje dolaskom u Hrvatsku.

Croatia Rocks festival održat će se od 20. do 23. srpnja 2015., a zbog očekivanog velikog odaziva, u festival su osim Papaye uključeni i susjedni klubovi Aquarius i Kalypso.

Već prve godine organizatori Croatia Rocks očekuju i do 10.000 posjetitelja.

Ibiza Rocks proslavila se live nastupima glazbenika kao što su Franz Ferdinand, John Newman, Fat Boy Slim, DJ Fresh, Tinie Tempah, Clean Bandit, Rudimental i mnogi drugi.

Direktor branda Ibiza Rocks, Shane Murray, kaže: "Ovo je vrlo uzbudljiv korak za ekipu koja stoji iza Ibiza Rocks i označava početak novog poglavlja naše priče. Hrvatska se snažno postavila kao važno glazbeno odredište, a mi već neko vrijeme kanimo u nju dovesti i dašak Ibize. U projekt smo ušli u suradnji s partnerima iz kluba Papaya, a podržavaju nas i mnogi dugogodišnji partneri te se veoma radujemo postati dijelom već i ovako bogate i raznovrsne glazbene scene. Uzbuđeni smo što ćemo donijeti duh Rocks avanture na tako prekrasnu destinaciju".

Predbilježbu za Croatia Rocks festivalske ulaznice napraviti na službenoj stranici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.