Pijanistu beskućniku život bi uskoro mogao krenuti nabolje

Screenshot: YouTube

DONALD GOULD ovih se dana pretvorio u pravu viralni senzaciju, a video u kojem se pojavio u kratkom je vremenu skupio gotovo pet milijuna pogleda.

Posjetimo, 51-godišnji Donald bivši je Marinac koji je spletom nesretnih okolnosti postao beskućnik i na ulici je već sedam godina. Međutim, njegove pijanističke vještine oduševljavaju prolaznike u centru Sarasote gdje najčešće nastupa za novac.

Njegova izvedba "Come Sail Away" grupe Styx skupila je gotovo pet milijuna pogleda, a pokrenuta je i GoFundMe kampanja kako bi mu se pomoglo.

"Donaldu treba druga prilika. Izuzetno je nadaren i može svirati ili naučiti svirati svaki instrument na koji naiđe. Pomozimo mu da ostvari san", stoji u opisu na stranici.

Cilj je skupiti 50 tisuća dolara kako bi se Donaldu ili Booneu, kako ga neki nazivaju, osigurao dom, automobil i povratak na fakultet kako bi odslušao posljednja tri predavanja i dobio diplomu iz glazbene teorije. U samo nekoliko dana prikupljeno je preko 26 tisuća dolara.

"Svirao sam klarinet u marincima, ali onda sam se vratio studiranju i naučio svirati sve od pikola do tube", rekao je Donald.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.