PlayOne oduševio zagrebačku publiku odličnim nastupom u Green Gold Clubu

Foto: Mario Poje, Goran Hrubi/Press

PRODUCENTSKI duo PlayOne, iza kojeg stoje Darko Juranović "D`Knock" i DJ Fresh Jay, u subotu, 30. studenog održao je dugo iščekivani nastup u Green Gold Clubu te oduševio mnoge ljubitelje elektronske glazbe. Budući da su hrvatski producenti, osim na našem, glazbeno aktivni i na inozemnom tržištu, u subotu su zagrebačkoj publici donijeli dašak aktualnih svjetskih glazbenih trendova te započeli svoju koncertnu turneju na području Hrvatske i cijele regije.

DJ Fresh Jay je od ranije poznat kao virtuoz na gramofonima te je na svjetskom DMC natjecanju niz godina bio među prvih deset DJ-a u svijetu, a D'Knock iza sebe ima zavidnu karijeru kao izvođač i eminentni hrvatski producent. S obzirom na veliko iskustvo, PlayOne je svojom live izvedbom u subotu pokazao kvalitetu i atraktivnost.

Publika je bila oduševljena DJ Fresh Jayevim odabirom pjesama te njegovom virtuoznošću u miksanju i scratchanju na miks pultu, dok je D'Knock dodatno podigao atmosferu MC-janjem i repanjem te je puštao razne vokalne i instrumentalne dionice pomoću posebnih kompjuterskih softwarea. U nastupu im se pridružio i Mr. Iggs na live kongama i električnim bubnjevima te plesači i plesačice iz plesnih skupina Escape, Atomic Dance Factory i First Entertainment.

Ovakvim nastupom i autentičnim zvukom, kojeg čine ritmovi pravog housea i elektronike u kombinaciji s funk, soul, drum and bass, dubstep i hip hop elementima, PlayOne je pokazao suštinu svojih glazbenih korijena te je svim posjetiteljima Green Gold Cluba priredio pravi show za pamćenje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.