Playboyevoj zečici pukli silikoni dok je plesala oko šipke

Foto: Instagram

PLESAČICA oko šipke hitno je prevezena u bolnicu nakon što je tijekom plesa pala na grudi, a jedan od silikona joj je puknuo. Venezuelanska manekenka Diosa Canales nekoliko je puta povećavala grudi, a tijekom plesa oko šipke izgubila je ravnotežu. Pala je na grudi, što je ublažilo njen pad, no od siline udarca puknuo joj je jedan implantant.

Diosa, pravog imena Dioshaily Rosfer Canales Gil, rođena je u gradiću El Tigre na sjeveru Venezuele. Bivša Playboyeva zečica nakon manekenske karijere, koja joj je donijela vojsku obožavatelja, odlučila se za ples oko šipke.

Iz bolnice je poslala poruku svojim fanovima: "Dragi moji, jučer sam hitno operirana, nakon što sam pala dok sam vježbala ples oko šipke, a jedan od implantata je puknuo. Želim poručiti svima da se ne brinu, bit ću dobro". Objavila je i fotografije operacije.

Canales ima više od milijun sljedbenika na Twitteru i pola milijuna sljedbenika na Instagramu, a postala je slavna nakon što se u kolovozu 2014. skinula za twittcam. U samo 12 minuta prikupila je 30.000 gledatelja, a onda je Twitter ugasio njeno javljanje. Osim toga, svojedobno je obećala skinuti se ako venezuelanska nogometna momčad osvoji jedno natjecanje, piše Daily Mail.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.