Počela prodaja ulaznica za koncert Sevdah u Lisinskom

Foto: Press

U PRODAJU su puštene ulaznice za iščekivani koncert Sevdah u Lisinskom koji će se održati u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski 10. studenog 2014. godine, s početkom u 20 sati.

Zagrebačka publika svake godine s nestrpljenjem iščekuje ovaj jedinstveni koncertni doživljaj, koji tradicionalno u jednoj večeri okuplja istaknute zvijezde sevdaha.

Tako i ove godine, pod producentskim vodstvom Tomislava Kašljevića, publika ima priliku doživjeti najbolje od izvornih bosanskih sevdalinki u interpretaciji velikana sevdaha! U ovogodišnjem koncertu Sevdah u Lisinskom sudjeluju Hanka Paldum, Nedžad Salković, Mersa Miljković, Reuf Feković i Sejo Pitić, a uz njih se predstavljaju i mlade nade sevdaha Ama Subašić, Ibro Bublin i Azra Husarkić te mladi sazlija i pjevač sevdalinki Zanin Berbić i harmonikaš Pavao Anić.

Ulaznice za koncert Sevdah u Lisinskom mogu se nabaviti po cijenama u više kategorija (90/110/130 kuna) na blagajni koncertne dvorane Vatroslav Lisinski, u sustavu www.ulaznice.hr i u sustavu www.eventim.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.