Počelo snimanje filma "Zagonetni dječak"

PRVA klapa igranog filma "Zagonetni dječak" pala je 12. rujna u večernjim satima, a ovog vikenda na raznim lokacijama u Zagrebu snimaju se nove uzbudljive scene. Film se snima u koprodukciji Hrvatske radiotelevizije i Kinorame, a riječ je o drugom u nizu od četiri planirana filma s već dobro poznatim junakom Kokom. 

Nakon kino-hita "Koko i duhovi" publika je s nestrpljenjem čekala nastavak napete detektivske priče nastale prema poznatom romanu Ivana Kušana "Zagonetni dječak". Tako će  ponovo brojni gledatelji uživati u društvu malih junaka koji njeguju vjernost i  prijateljstvo, ali i avanturistički duh. "Zagonetni dječak“" napeta je priča o dječaku koji vodi dvostruki život, puna zagonetki, iznenađenja i neočekivanih obrata. Za razliku od prethodnog filma Koko i njegovi prijatelji sada su dvije godine stariji, ali još uvijek u sebi nose pravu dječju radoznalost i sve žele riješiti bez pomoći odraslih. U filmu će nastupiti već dobro poznati glumci koje smo pratili u "Koku i duhovima“" Glavnog junaka glumi Antonio Parač.



"U filmu 'Koko i duhovi' glumio sam dijete, dok sam u ovom filmu odrasliji. Tako da je Koko kojeg će gledatelji vidjeti stariji i odgovorniji, ali podjednako znatiželjan i spreman na avanturu", opisao je lik središnjeg junaka Antonio.  Uz njega, junake ove napete priče glumit će Nina Mileta, Karlo Maloča, Toma Budanko, Vanja Markovinović i Filip Ružić. Scenarij za film napisala je Hana Jušić, a režirat će ga Dražen Žarković koji je pun hvale za mlade glumce.

"Raditi s njima je sjajno i opuštajuće. Najlakše je raditi s djecom jer je s njima i najlakše komunicirati", oduševljen je Žarković. Snimanje će trajati 36 dana, a redatelj najavljuje mnogo atraktivnih scena, avantura i vratolomija. 

"Na krilima uspjeha 'Koka i duhova' očekivanja su vrlo visoka, što je za mene velik izazov. Predložak filma je književni klasik što je dodatna motivacija, a gledatelji mogu očekivati jednu potpuno novu priču sa starim i dobro poznatim likovima", rekao je Dražen Žarković. Koko je već u akciji, a kakva ga iznenađenja čekaju, doznat ćete sljedeće godine za kada je najavljeno premijerno prikazivanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.