Početak rata glumaca: "Nakon što sam s njim radio, skoro sam odustao od glume!"

Foto: Guliver Image/Getty Images, Screenshot: YouTube

FREDDIE PRINZE Jr. gotovo je odustao od glume nakon što je radio s "najneprofesionalnijim frajerom na svijetu", Kieferom Sutherlandom.

"Snimao sam '24' i bilo je grozno", kazao je 38-godišnji Prince Jr. za ABC News o iskustvu snimanja Foxove serije 2010. godine: "Mrzio sam svaki trenutak tog projekta", dodao je i pojasnio da je većim dijelom za to zaslužan njegov kolega Kiefer Sutherland: "Kiefer je najneprofesionalniji tip na svijetu. I ovo nije ogovaranje, ja bih mu to rekao u lice. Mislim da je to rekao svatko tko je ikad radio s njim".



To je iskustvo Prinzeu Jr.-u bilo toliko grozno da je skoro odustao od glume: "Nakon toga samo sam se htio maknuti iz showbiza. Pa sam samo stao". Ali, ubrzo je shvatio da će u svakom poslu nailaziti na problematične kolege: "Radio sam s Vinceom McMahonom za wrestlere i to je bilo još luđe nego raditi s Kieferom. Ali McMahon je barem cool i visok. I nisam morao skinuti cipele da snimim scene s njim, na što su me natjerali sa Sutherlandom. Daj stavite ga na kutiju ili me nemojte zvati idući put. Valjda ste trebali znati da sam ja visok 185, a on 165 centimetara".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.