Podvrgla se operaciji i ugradila treću dojku

Foto: Facebook

ŽELJNA pažnje i s ciljem da pokrene vlastiti reality show, Jasmine Tridevil podvrgla se operaciji i svom poprsju dodala treću dojku. Tridevil, inače porijeklom s Floride, kaže da je na estetski zahvat potrošila 20.000 dolara i da su joj trebali mjeseci za pronalazak kirurga voljnog da izvede operaciju.

"Nazvala sam 50 doktora, bilo je uistinu teško pronaći nekoga tko će to napraviti zato što je riječ o kršenju etičkog kodeksa", rekla je Tridevil za Real Radio 104.1.

Jasminina treća dojka izrađena je u sredini poprsja uobičajenom tehnikom silikonskih umetaka i transplantacijom kože s njezinog trbuha. Tridevil, čiji je san imati vlastiti reality show na MTV-ju, kaže da njezini roditelji vijest o trećoj dojci nisu primili s radošću.

"Moja je mama istrčala kroz vrata. Ne želi razgovarati i ne da mojim sestrama da pričaju sa mnom. A moj tata... on je uistinu nesretan. On se mene srami, ali je prihvatio to što sam napravila", navodi Jasmine.

Iako su povod za operaciju snovi o slavi i bogatstvu, Tridevil dodaje još jedan poveći razlog za "instalaciju" treće dojke.

"Imam je jer sam sebe željela učiniti neprivlačnom muškarcima. Zato što više ne želim izlaziti. Većina momaka bi pomislila da je (treća dojka) neobična i odvratna, ali ja se još uvijek osjećam lijepom jer nosim šminku i slatku odjeću, ja se još uvijek, znate... osjećam lijepom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.