Pogledajte "Argo": Novi film Bena Afflecka stiže u kina



POD redateljskom palicom Ben Afflecka na velika platna stiže dramatični triler snimljen prema istinitom događaju. Argo je tajna operacija spašavanja šestero Amerikanaca tijekom iranske talačke krize koju su odigrale CIA i Hollywood -  oznaka tajnosti skinuta je mnogo godina kasnije, a sudionici Arga danas su nacionalni heroji.

Dana 4. studenoga 1979., Iranska revolucija dosegla je točku vrenja i militantni demonstranti napadaju američko veleposlanstvo u Teheranu i uzimaju za taoce pedeset i dvoje Američkih državljana. 

"Ova priča  se čini potpuno nevjerojatna, a najfascinantnije jest što se sve to doista odigralo. Bio je to jedan od najboljih scenarija koje sam ikad pročitao. Uvijek vrebam dobru priču i znam kad tu ima nešto i takav je ‘Argo.’  To je prava stvar i imao sam sreću što sam mogao režirati takav film", Izjavio je Ben Affleck, redatelj filma kojem se zasigurno smiješi Oscar nominacija. 

Affleck osim režije filma glumi i glavnu ulogu, CIA operativca Tony-a Mendeza, a film od sutra možete pogledati u kinima diljem Hrvatske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.