Pogledajte urnebesnu komediju "Špijunka" i osvojite odlične "špijunske" nagrade

Screenshot: YouTube

AKO U razdoblju od 28. svibnja do 3. lipnja u bilo kojem CineStar kinu kupite ulaznicu za film "Špijunka", na blagajni kina možete preuzeti kupon za mjesečnu članarinu za Krav maga trening, a to je nagrada koju osvaja baš svaki gledatelj filma.

Kupon možete iskoristiti u bilo kojem Krav maga centru u Zagrebu, Dubrovniku, Karlovcu, Osijeku, Rijeci, Samoboru, Sesvetama, Splitu, Trogiru, Velikoj Gorici, Zadru i Zaprešiću.

Zašto baš Krav maga?

Zato što je to praktična metoda borbe koja obučava kako izbjeći, spriječiti i razriješiti bilo koju vrstu nasilja i napada te na jedinstven i jednostavan način učenja obučava samoobranu, borilačke i borbene vještine, a upotrebljavaju je vojne snage, policijski odredi i tajne službe (CIA i FBI) iz cijeloga svijeta.

Osim toga, uz svaku kupljenu ulaznicu za film "Špijunka" imate priliku osvojiti i jedan od 20 fenomenalnih "Roomescape" paketa. "Roomescape" je nova nevjerojatna logička igra, napravljena za male grupe od dvije do pet ljudi. Zatvoreni ste u sobi i imate 60 minuta da riješite misterij upotrebom logike i timskog rada. Za sat vremena vrhunskog uzbuđenja vaš tim mora surađivati na svakom koraku kako biste uspjeli riješiti krajnji zadatak u sobi.

Kako do nagrade?

U "Tjednu špijuna" fotkaj ulaznice za film "Špijunka", napiši kratku kritiku filma, sve to objavi na Facebook stranici CineStar Multiplexi i možda baš ti postaneš najsretniji dobitnik. CineStar dijeli 10 paketa za Zagreb i 10 paketa za Split.

Film "Špijunka" nova je akcijska komedija u kojoj glavnu ulogu ima Melissa McCarthy koja glumi Susan, skromnu CIA uredsku analitičarku, junaka iz sjene nekih od najopasnijih misija svoje agencije. Kada njezin partner (Jude Law) završi iza rešetaka, a drugi top agent (Jason Statham) biva otkriven, Susan će postati posljednja nada tajne operacije koja mora spriječiti najpoznatijeg svjetskog trgovca oružjem da ne izazove globalnu katastrofu.

Ova urnebesna komedija u kina stiže 4. lipnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.