Policija upala u dom brata Michaela Schumachera: Čulo se vrištanje i razbijanje

Foto: Guliver Image/ Getty Images

POLICAJCI su u dom Ralfa Schumachera u Kölnu došli nakon anonimnog poziva.

Naime, iz kuće su dopirali zvukovi vrištanja i razbijanja te Mirror prenosi kako je u istoj došlo do tučnjave i to između Ralfa i njegove sada već bivše supruge Core Schumacher.

Iz policije su također potvrdili da se par međusobno optužuje za ovaj incident te je u tijeku istraga zbog obiteljskog nasilja.

Mlađi brat Michaela Schumachera i njegova supruga pokrenuli su rastavu prije dva mjeseca i to nakon 13 godina braka.

Ralfova 37-godišnja supruga u javnosti je poznata kao sponzoruša s kojom se sprdaju mnogi korisnici društvenih mreža, a od Ralfa se, prema pisanjima nekih medija, odlučila razvesti nakon što joj je onemogućio beskonačno trošenje novca i to tako da joj je stavio limit na sve kartice u iznosu od osam tisuća funti mjesečno.

Procjenjuje se da je Schumacherovo bogatstvo "teško" oko 150 milijuna funti te je Cora nedavno izjavila kako je ona oštećena strana u brakorazvodnoj parnici, s obzirom na to da je "samo" dobila kuću čija se vrijednost procjenjuje na milijun funti.

Osim toga, Ralf posjeduje brojne nekretnine diljem Europe te Cori nije dozvoljen pristup ni jednoj od njih.

Unatoč obiteljskim problemima, Ralf stalno brine o Michaelu koji se još oporavlja od teške ozljede glave, koju je zadobio tijekom pada na skijanju krajem prošle godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.