Poruka Sudnjem danu: Nećeš razbojniče

Foto: Shutterstock

ZA danas je najavljen Sudnji dan. Pravo bombardiranje o kataklizmi naše kugle zemaljske, koja se treba dogoditi baš danas, traje cijelu godinu. Prema kalendaru drevnih Maja 21.12.2012. prestaje brojanje dana i godina, a Sodoma i Gomora će se srušiti na naš planet. Hoće li sunce eksplodirati pa će nas sve u sekundi kremirati ili će nas pogoditi veliki asteroid sa sličnim završetkom - nama zemljanima je sasvim svejedno. Diljem svijeta mnogi su napravili skloništa, nakrcali ih vodom i hranom i sada mirno i spokojno čekaju Nečastivog da iz svoje svemirske karte izbriše planet Zemlju. Mi koji smo još tu i gledamo prema zvijezdama - svi mu u glas poručujemo.

"Nećeš razbojniče jedan". 

Neke se teško može uvjeriti da će danas sve proći bez problema. Među onima koji su nadalje otišli u tom ludilu je jedan mali dio naših istočnih susjeda. Autor mnogih priča znanstvene fantastike Arthur Clarke tvrdio je da se u Srbiji na planini Rtanj na 1.556 metara nadmorske visine nalazi neobična rupa sa zaštitnim poljem koje su nekoj piramidi ostavili izvanzemaljci. Tamošnje stanovništvo, navodno vjeruje u tu priču pa je na tom Rtnju porasla prodaja nekretnina i rezervacija za hotelske sobe ne bi li sačuvali živu glavu.

Zemlja je preživjela mnoge ratove, diktatore, privatizacije i razne pandemije. Najavljeni mnogobrojni smakovi svijeta i apokalipsa su blaga kamilica prema onome što čovjek može napraviti ovoj našoj globalnoj zajednici. Ako pak vjerujete da je sudnji dan stigao, peglajte kartice i trošite jer naplata dolazi kod Svevišnjeg.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.