Postoje seksi kalendari, a postoji i ovaj (gdje gole cure poziraju s lamama)

Foto: Undertheoveralls

STUDENTI i studentice veterine iz Australije slijedili su primjer veslačica britanskog Sveučilišta Warwick te snimili svoj golišavi kalendar, naravno, zbog dobročinstva.

Naime, studenti četvrte godine veterinarskog fakulteta u Camdenu na jugo-zapadu Sydneyja skinuli su se za kalendar koji su nazvali Under the Overalls, a sav prihod od prodaje donirat će u dobrotvorne svrhe, točnije utočištu za životinje Greyhound Rescue.

Goli studenti i studentice pozirali su sa životinjama, tako da su im one većim dijelom prekrivale strateška mjesta, a rezultat je na kraju prilično uvrnut. Pogotovo kad vidite kako gole cure poziraju s lamama.

Jedna od organizatorica, 21-godišnja Kara Altman kazala je za Daily Mail Australia da su se svi skupa zabavili na snimanju: "Bilo je urnebesno. Počelo je tako što je svima bilo neugodno, ali ubrzo smo se opustili i zabavili. A i ovo nam je zadnja godina pa smo htjeli napraviti nešto super da to obilježimo", poručila je i dodala da se ukupno 24 ljudi na snimanju skinulo do kraja.

Fotografije možete pogledati ovdje. Kalendar košta 20 dolara.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.