Posvadili se tajkun i komičar, pošteno se izvrijeđali na Twitteru

Foto: Shutterstock

SVAĐA i međusobno vrijeđanje na Twitteru između poduzetnika i komičara, započeli su kada je Donald Trump na toj društvenoj mreži napisao da je Russell Brand "veliki luzer", pogledavši njegov nastup u showu Jimmyja Fallona.

"Gledao sam večeras Russella Branda u showu Jimmyja Fallona. Ne shvaćam što ljudi vide u njemu, on je veliki luzer", napisao je Trump.

Ništa neočekivano, Brand je uzvratio, kazavši da "Trump nije toliko uspješan poduzetnik kakvim se prikazuje u javnosti". Uz to je i priložio članke u kojima se spominju Trumpovo nasljedstvo i financijska potpora, koju je primao od američke vlade.

"Katy Perry je valjda bila pijana kada se udala za Russella Branda. No, poslao mi je lijepo pismo isprike", napisao je Trump, u drugoj objavi na Twitteru.

Još nije poznato što je Trump mislio pod "pismom isprike", prenosi Daily Mail.

Nakon toga je uslijedio još jedan Brandov odgovor. "Donalde, jesi ti pijan kad pišeš ovakve gluposti? Sigurno si napušen od te pjene koju stavljaš na tu ćelavu glavu", napisao je komičar, koji se potom opet osvrnuo na Trumpovo nasljedstvo, čija se vrijednost procjenjuje između 40 i 200 milijuna dolara.

Trump je poslije u svoju objavu na Twitteru, s popratnim hashtagom, ponovno uvrstio sad već bivšu Russellovu suprugu, pjevačicu Katy Perry.

"Mislim da Russell ima spržen mozak, izgleda loše, kao bezvezna šala i izgubljeni glupan", napisao je poduzetnik.

Pjevačica se još nije oglasila povodom njihovog obračuna na Twitteru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.