Pretvorio spavaću sobu u igraonicu iz ´80-ih, a sad priznaje zašto je požalio

Screenshot: YouTube

CHRIS KOOLURIS bio je prosječan Njujorčanin, imao je uspješnu karijeru u PR-u, super stan na Manhattanu i djevojku koju je volio.

Dok nije pretvorio svoju spavaću sobu u igraonicu za arkadne igre iz 1980-ih.

Sve je počelo kad su on i djevojka počeli živjeti zajedno. Zaručili su se i on je planirao prodati svoj stan. Ali, onda se on počeo osjećati skučeno, njegov stan nije se mogao prodati, a on je počeo čitati knjigu o gejmerskoj kulturi '80-ih.

"Oduševila me. Probudila je u meni nešto i počeo sam razmišljati da ne mogu vjerovati da nisam okružen svim tim stvarima s kojima sam rastao i koje sam tad obožavao", kazao je za NY Daily News. Pa je napravio jedinu logičnu stvar: potrošio je 34.000 dolara na transformaciju svoje sobe u mjesto iz snova za svakog obožavatelja starih arkadnih igrica.

Njegova je zaručnica isprva bila puna razumijevanja, čak mu je pomogla dizajnirati šareni pod, ali ubrzo je čitav ovaj "projekt" počeo preuzimati kontrolu nad njegovim životom: "Postoji tanka linija između hobija i opsesije, a ja mislim da me to sve skupa jednostavno preuzelo", kazao je za Wired.

Nimalo začuđujuće, zaručnici je ubrzo počelo biti dosta svega: prvo je odbila biti na "partyju otvorenja", da bi mu na kraju vratila zaručnički prsten.

On se vratio u svoj stan, što nije bila idealna opcija, budući da je prodao krevet. Sad spava na kauču u svojoj "igraćoj sobi" i pokriva se, naravno, plahtama s Nindža kornjačama.

Pričajući za Wired priznao je da na kraju ovo sve skupa baš i nije bilo ispunjenje sna: "Nisam ovako namjeravao završiti, živeći u igrici". Pogledajte što je kazao u intervjuu za Sunrise on 7.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.