Procurile golišave fotke Rachel Doležal, a stigla i ponuda da se pojavi u porniću

Screenshot: YouTube

SKANDAL koji je izbio oko Rachel Doležal koja je godinama zavaravala javnost tvrdeći da je crnkinja dobio je nastavak. Ovog se puta radi o golišavim fotografijama iz faze kada je Rachel poželjela biti model.

Iako je u njezinoj biografiji stajalo da se svojevremeno bavila i modelingom, sve donedavno nije se znalo o čemu je riječ.

Naravno, nakon što su se mediji diljem svijeta raspisali o Rachel, iskrsnule su i fotke koje je fotograf iz Spokanea, Thomas Richardson, snimio 2012. Fotografije možete pogledati OVDJE.

Nadalje, bilo je samo pitanje vremena kad će netko medijsku buru iskoristiti i za promociju pa joj je tako pornografski site WeFuckBlackGirls.com ponudio 50 tisuća dolara da se pojavi u porniću.

U službenom priopćenju tvrtke Dogfart koja drži spomenutu stranicu, stoji: "Mislimo da je medijski tretman Rachel Doležal nepravedan. On se identificira kao crnkinja na isti onaj način na koji se Bruce Jenner identificira kao Caitlyn Jenner. Ipak, Jenner je dočekan raširenih ruku. Budući da je Doležal ostala bez posla htjeli bismo joj ponuditi ugovor da se pojavi u četiri različite scene na četiri različite stranice. Dat ćemo joj kreativnu slobodu i izbor partnera. Nadamo se da će ozbiljno razmotriti ovu ponudu".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.