Profesor o svojoj "grešci": Onaj tko je objavio ovu stranicu nasjeo je na moj trik

Foto: ekfak.kg.ac.rs, Facebook

PROFESOR iz Kragujevca, na čiju su stranu stali mnogi njegovi studenti, danas je dao izjavu o svojom navodnom propustu iz fakultetskog udžbenika, piše Blic.

Podsjetimo, na spornoj stranici udžbenika "Direktni marketing" profesor je, kao autor knjige, naveo satirični portal Njuz.net kao izvor citata.

Događaj je podigao mnogo prašine i ubrzo se slika dotične stranice iz udžbenika proširila internetom.

Profesor Milan Kocić, docent na spomenutom fakultetu, jučer nije bio spreman dati komentar jer je , kako kaže, bio zaprepašten tolikom medijskom uzbunom, no danas je ipak progovorio.

"Moja je želja bila da sjajni studenti, koji znaju što je marketinški trik, prepoznaju kako taj izvor nije akademski, a oni koji nisu baš na pravi način shvatili moju želju da pokušaju procijeniti što treba reći na ispitu, a što ne", rekao je Kocić.

Profesor smatra kako je objavljivanje upitne stranice njegovog udžbenika novinarska znatiželja za otkrivanjem nečega za što smatraju da je greška.

"Upravo slučaj ovog mladog gospodina (studenta), koji je objavio stranicu, a ne bih ga htio imenovati zbog njegovog integriteta, dokazuje kako je ova problematika jako zanimljiva i kako je on pomalo nasjeo na taj moj trik i želju", pojasnio je profesor te dodao kako je taj student ranije kod njega položio taj ispit.



U obranu omiljenog profesora na fakultetu, uz studente, stala je dekanica Verica Babić: "Profesor Kocić je vrlo uspješan u karijeri i do zvanja docenta došao je zahvaljujući velikom radu i usavršavanju. Izuzetno je posvećen radu sa studentima, a o tome najbolje govori podrška Studentskog parlamenta i studenata".

Predsjednik Saveza studenata Ekonomskog fakulteta Nedeljko Mišić tvrdi kako Kocića podržavaju svi studenti te da je njih 600 u samo sat vremena potpisalo podršku svom profesoru.

Mišić dodaje kako su Kocićeva predavanja uvijek najposjećenija te kako je dokaz tome da su mu studenti uvijek prije svega činjenica kako je danas, uz sav pritisak medija, bio na obrani tri diplomska rada pri kojima je bio mentor.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.