Pucnjava prekinula snimanje biografskog filma o slavnoj hip-hop grupi N.W.A.

Foto: Press/Universal Pictures

NEDAVNO je počelo snimanje biografskog filma "Straight Outta Compton" o usponu i padu grupe N.W.A. čiji su članovi bili pioniri gangsta repa.

Odmah na početku filmska ekipa našla se u problemima. TMZ javlja da je na setu došlo do pucnjave. Svjedoci tvrde kako je sve nalikovalo obračunu bandi. U pucnjavi je ozlijeđena jedna osoba, ali ne radi se o nikome povezanom s filmom, piše Cinema Blend.

Snimanje bi se uskoro trebalo nastaviti u četvrti Compton iz koje je potekla grupa pa su mnogi nakon ovog sukoba zabrinuti za sigurnost filmske ekipe. Policijska istraga još uvijek traje i nisu poznati drugi detalji o pucnjavi.

Grupa N.W.A. (Niggaz Wit Attitudes) formirana je 1986. godine. U originalnoj postavi nalazili su se Dr. Dre, Eazy-E, Ice Cube, Arabian Prince i DJ Yella. 1988. pridružio im se MC Ren, a iste godine izdali su i svoj LP "Straight Outta Compton". Krajem godine grupu je napustio Arabian Prince, a Ice Cube iz grupe odlazi 1989. godine. 

Imali su veliki glazbeni i sociološki utjecaj, lansirali dvije velike zvijezde (Dr. Dre i Ice Cube). U međuvremenu su se posvađali zbog autorskih prava i honorara te se naposljetku raspali uz puno animoziteta.

Premijera biografskog filma očekuje se u kolovozu 2015. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.