RNB Confusion predstavlja plesnu atrakciju "Good Foot" u klubu Mansion

Foto: Press

NAKON odlične prošlotjedne tematske večeri "OH So 90's", ekipa RNB Confusiona predlaže vam nove vruće plesne korake ove srijede u klubu Mansion.

Nakon prvomajskog roštiljanja na jezeru Jarun, u srijedu 01. svibnja na sebe navucite lagane tenisice te se zaputite na prvu klupsku plesnu rezidenciju u Mansion.

Jednom mjesečno RNB Confusion će predstaviti tematske plesne večeri "Good Foot" u režiji plesnog studija D-Vision i njihovih gostiju. "Shine Bright Like a Diamond" tema je ovotjednog plesnog showa inspirirana RNB divom Rihannom, a uz D-Vision na bini kluba Mansion ovu srijede svoje plesno umijeće pokazat će i plesači iz Hypnotic studija.

Za srijedu 15. svibnja zakazan je mini nastup mlade hip hop zvijezde Fil Tilena, dok će 19. lipnja zagrebačku publiku u klubu Mansion raspjevati Bolesna Braća u pratnji svog benda Odurno zgodni. Prije koncerta Bolesne braće, na RNB Confusion u srijedu 5. lipnja u goste stiže Dj Phat Phillie koji će predstaviti Fresh Island Festival, prvi europski hip hop festival na plaži.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.