Rekli su mu da je ružan, pa je (i on) odlučio postati Ken

Foto: Instagram

27-GODIŠNJI Brazilac Mauricio Galdi još je jedan u nizu muškaraca koji nose titulu "ljudski Ken". Izgled kojim je to postigao duguje brojnim plastičnim operacijama - dosad ih je, kako navodi, napravio osam. Galdi priznaje da je oduvijek bio fasciniran lutkama Barbie i Kena, te da je kao dijete zavidio djevojčicama koje su se njima igrale, no on im se nikada nije pridružio zbog straha od osuda društva.

"Gledao sam ih kako se igraju i želio sam se i ja igrati lutkama, ali bojao sam se toga što će reći ljudi, pa nisam", kaže Galdi. Nakon negativnog komentara na račun njegovog izgleda, Galdi je, u dobi od 17 godina, odlučio napraviti prvu plastičnu operaciju.

U Brazilu je iznimno popularan, a iako navodi da sam sebe nikada nije nazvao "ljudskim Kenom", taj mu nadimak ne smeta. Dapače.

Galdi nije prvi "ljudski Ken" iz Brazila koji je postao poznat. 20-godišnji Celso Santebanes također je bio iznimno popularan nakon brojnih operacija zbog kojih je nalikovao na slavnu lutku; početkom ovog mjeseca preminuo je uslijed komplikacija zbog upale pluća nakon što mu je prije pet mjeseci dijagnosticirana leukemija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.