Robert Herjavec snimljen u svojem LaFerrariju

Foto: CT Photography/CelebrityCarsBlog

ROBERT HERJAVEC, milijunaš i poduzetnik, zvijezda "Shark Tanka" i trenutne sezone američkog "Plesa sa zvijezdama", koji je nedavno najavio razvod od supruge s kojom je u braku od 1990., snimljen je u luksuznoj jurilici.

CelebrityCarsBlog objavio je fotku Herjavca u njegovom crvenom Ferrari LaFerrariju na ulicama Los Angelesa. Automobil je navodno kupio u listopadu prošle godine, ali ovo je prvi put da je viđen kako ga vozi.

Nedavno smo i u hrvatskoj mogli vidjeti bijeli primjerak ovog skupocjenog automobila, budući da ga je Mate Rimac doveo da bi testirao svoj Concept One.

Podsjetimo, Herjavec je rođen u Varaždinu, a u Kanadu je s roditeljima doselio kad je imao samo osam godina. Naime, njegov otac u Jugoslaviji je bio jedan od političkih zatvorenika, a u zatvoru je završio nakon što je negativno pričao o Titu i komunističkom režimu pa je cijela obitelj bila prisiljena odseliti.

Priča o uspjehu Roberta Herjavca posebno je oduševila javnost jer sin siromašnog doseljenika danas je "težak" preko 125 milijuna dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.