"Rosemaryna beba": Žena tvrdi da je rodila zlo dijete koje "riga vatru"



JEDNA Kolumbijka nedavno je javnosti otkrila svoju neobičnu obiteljsku priču koja je podigla nevjerojatnu medijsku prašinu. Naime, Ana Feira Santos iz Lorice, uvjerena je kako je rodila vraga te za to krivi crnu magiju i zle duhove.

Santos je za lokalnu radijsku postaju RCN izjavila da njen novorođeni sin, star tek četiri tjedna, već hoda, skriva se po kući, proizvodi sablasne zvukove i zloban smijeh te "riga vatru", prenosi Daily Mail. Prestravljeni roditelji tvrde da im je dijete dosad već spalilo kauč i nekoliko komada odjeće, a vijest o "vražjem djetetu" brzo se proširila susjedstvom.

"Cijela ga se zajednica ga se boji i misli da je riječ o antikristu. Susjedi su nam zbog njega već nekoliko puta kamenjem zasuli kuću", požalila se Santos. No, za razliku od lakovjernih susjeda, nadležne institucije ne vjeruju u njenu horor priču. Njihova pozornost ipak neće biti usmjerena na navodne nadnaravne sposobnosti bebe, nego će pokušati dokučiti je li možda zlostavljana. Mnogi vjeruju kako će se njihov skepticizam pokazati opravdanim, no postoje i oni koji smatraju kako bi se mogli naći u priči sličnog scenarija kao u filmu "Rosemaryna beba" ili "Omen".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.