Sarah Palin napala poznatu glumicu: Ti si pedofilka!

Foto: Facebook

SARAH PALIN već dugo se nije pojavljivala u američkim medijima zbog ispada koji ne spadaju u domenu politike, ali sad je došlo vrijeme za novi set zgražanja nad njezinim izjavama.

Osvrnula se na slučaj TV zvijezde Josha Duggara, koji je nedavno optužen da je kao tinejdžer seksualno zlostavljao pet djevojčica od kojih su dvije bile njegove sestre. Duggarova napastovanja potvrdili su i njegovi roditelji, a Palin ih je usporedila s "priznanjem" koje je Lena Dunham iznijela u svojoj knjizi "Not That Kind Of Girl", napisavši da je kao sedmogodišnja djevojčica svojoj jednogodišnjoj sestri davala bombone u zamjenu za poljupce i pogled na njezino međunožje. Duggar je imao 15 godina kad je zlostavljao sestre koje su tad imale pet.

"Ne želim ispričavati niti jednog seksualnog zlostavljača, ali muka mi je od toga da mediji odabranima gledaju kroz prste za bilo kakvo ponašanje dok god oni s njima dijele lijeva politička uvjerenja. U ovom slučaju: seksualni napad Lene Dunham na njezinu sestru predstavljen je kao sladak i ona je zauzvrat nagrađena slavom i bogatstvom. U isto vrijeme razapinje se drugoga, zajedno s čitavom obitelji", napisala je u objavi koja je počela velikim slovima: "HEJ LENA, ZAŠTO NE BISMO OLAKO SHVAĆALI SVAČIJE SEKSUALNE 'EKSPERIMENTE' BUDUĆI DA TI BAHATO UŽIVAŠ U NAGRADAMA ZA VLASTITE PERVERZIJE? TI PEDOFILKO".

HEY LENA, WHY NOT LAUGH OFF EVERYONE'S SEXUAL "EXPERIMENTS" AS YOU HAUGHTILY ENJOY REWARDS FOR YOUR OWN PERVERSION? YOU...

Posted by Sarah Palin on Thursday, June 4, 2015
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.