Sedam najglupljih kriminalaca: Policiji nije trebalo dugo da ih nađe nakon ovoga

Foto: Somerset County/Martin County/Facebook

DA SE kriminalom može baviti baš svatko dokazuje ovih sedam "genija" koji su mislili da su nadmudrili policiju. Iako su se izvukli nakon počinjenja kaznenog djela, napravili su kobnu grešku, a njihova arogancija koštala ih je slobode.

1. Christopher Wallace je navodno ukrao štednjak na propan iz kampa u Maineu. Nakon što je objavljen nalog za njegovim uhićenjem zbog krađe, Wallace je na Snapchatu objavio da ide svojoj kući u Fairfieldu u SAD-u. Policajci su se uputili prema njegovoj kući kako bi ga potražili, no nisu ga mogli pronaći, javlja Associated Press. Potom je ovaj pametnjaković odlučio na Snapchatu objaviti gdje se nalazi i zašto. Policajcima nije trebalo dugo da lociraju iz kojeg se ormarića javlja.

"Tijekom pretrage kuhinje pronašli smo nešto hrane, lonce i tave, ali i par nogu, koji je slučajno bio spojen na osobu, koja je bila Christopher Wallace. Izvukli smo ga iz ormarića i uhićen je", izvijestio je šerif iz Somerseta.

2. Prošlog tjedna nestao je automobil Infinity vrijedan 38.000 dolara u League Cityju u Teksasu, izvijestio je AP. Policija nije našla nikakve tragove koji bi upućivali na krivca. A onda je 29-godišnji Christopher Andrew Lee objavio fotku ključeva tog automobila na Facebooku, a čak je i označio lokaciju na kojoj se nalazi. Policiji nije trebalo dugo da ga uhiti.

3. Domonic Gaines iz Coleraina imao je neugodan susret s policajcima nakon što je 2013. objavio fotografiju na kojoj se nalazi uz svoju kćer i pušku, javio je WTOC. Pištolj nije bio pravi, no fotka je svejedno zastrašujuća.

4. Taylor Harrison s Floride uhićen je prošle godine u luci St. Lucie zbog preprodaje marihuane nakon što je objavio selfije na kojima se nalazi pored policajaca okruga Martin, opisao je New York Daily News.

5. Još jedan genij s Floride, Depree Johnson, uhićen je 2013. godine, a zaradio je 142 točke optužnice nakon što se otkrilo da je svoj profil na Instagramu napunio fotkama ukradenih dragulja, droge i oružja.

6. Arogancija je uvijek bila dio recepta za propast, a to najbolje zna Andrew Dale Marcum iz okruga Butler. Za njim je raspisano nekoliko tjeralica, a nakon što je policija na društvenoj mreži objavila tjeralicu, on im je odgovorio s vlastitog profila na Facebooku. Brzo nakon toga je uhićen, a njegova fotka nakon uhićenja pokazuje da je i zaplakao.

 

UPDATE: In custody 3/3/2015Time for another featured warrant of the week! BCSO is looking to apprehend ANDREW DALE...

Posted by Butler County Sheriff's Office on 2. ožujka 2015

7. Listu zaključujemo jednom ženom, i to s Danielle Saxton iz West Frankforta iz Illinoisa. Uhićena je 2014. godine nakon što je vlasnik trgovine prijavio da je netko ukrao haljinu s uzorkom leoparda. Policija ju je pronašla nakon što je objavila selfie, pogađate, baš u toj haljini, javio je KFVS. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.