Seks budućnosti: Robotski "orgazmi dugovječnosti" mogli bi produljiti ljudski život



HOĆE li nam roboti u budućnost popraviti kvalitetu života? Vrlo vjerojatno. Međutim, malo bi tko pogodio da će to činiti orgazmima.

Članak koji je prije nekoliko dana objavljen na stranici Transhumanity bavi se pitanjem "ljubavnih robota" koji bi korisnicima u budućnosti mogli davati nevjerojatno intenzivne "orgazme dugovječnosti" koji su u svakom pogledu superiorniji bilo čemu što su ljudi u stanju izvesti. Takvi bi orgazmi znatno povećali kvalitetu života i u konačnici rezultirali duljim životom.

Do duljeg života orgazmima?

Ipak, veza između orgazama i zdravlja nije istražena. I dok jedna strana tvrdi da su orgazmi odlični za zdravlje, drugi tvrde da je riječ o nečem što zvuči odlično, ali nema znanstvenih temelja.

Međutim, u knjizi "The Longevity Project" imamo prilike proučiti osamdeset godina dugo istraživanje koje je pokazalo da žene koje doživljavaju orgazme i doživljavaju ih često, žive dulje od onih koje tu sreću nemaju. No, futuristi tvrde da naša dugovječnost leži u robotima za seks.

U redu, što roboti nude?

"Seksboti će biti poželjniji, strpljiviji, uvijek željni i skloniji altruizmu od svoje konkurencije. Uz sve to, raspolagat će seksualnim znanjima skupljanim tisućama godina i bit će opremljeni nevjerojatnim napravama. Pružat će nevjerojatan kunilingus, vrhunski felacio, nježno ljubljenje koje vas dovodi do delirija, masažu G-točke i vještu 'mužnju prostate". Plus, imat će preko 2000 varijacija koitalnog ritma", stoji na stranici.

Mnogi se u ovom trenutku pitaju kad će ti roboti na tržište, a znanstvenici sa sveučilišta Victoria tvrde da bi se robotske prostitutke na tržištu trebale pojaviti do 2050.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.