Seksali se u kabini za presvlačenje, objavili video i sada je to mjesto apsolutni hit

Screenshot: xHamster

PAR KOJI se seksao u kabini za presvlačenje u trgovini Uniqlo u Pekingu odradio je, slučajno ili namjerno, odličnu reklamu za tu trgovinu. Naime, tisuće ljudi sada se fotografiraju ispred zgrade u kojoj se nalazi trgovina, a društvene mreže su pod opsadom selfieja i objava na tu temu.

Video je snimljen mobitelom i postavljen na jednu tamošnju društvenu mrežu. Snimak traje jednu minutu, a iako se na prvi pogled po ničemu ne može zaključiti o kojoj je trgovini riječ, u jednom trenutku zvučna objava koja se čuje iz trgovine potvrđuje da se radi u Uniqlo trgovini.

Stvar je u kratkom roku postala viralni hit, a trgovina o kojoj je riječ prava atrakcija, i to ne samo među lokacima, nego i turistima iz cijelog svijeta.

Neki su se u međuvremenu sjetili da se možda radi o namjerno izrežiranoj promotivnoj predstavi, a nakon niza takvih optužbi kompanija je izdala službeno priopćenje u kojem demantira te navode. U međuvremenu je video izbrisan sa svih društvenih mreža u Kini, a priča je pod istragom zbog "narušavanja socijalističkih vrijednosti".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.