Severina, prava prijateljica, reklamira Crodux, pridružio se i Marko Grubnić

Foto: Instagram

SEVERINA je stvarno prava prijateljica.

A svoje je prijateljstvo ovaj put iskazala "reklamom" za Crodux na čijoj se pumpi fotografirala nakon što je Vlada objavila rezultate akcije Oktan, u kojoj su ustvrdili da tri od četiri benzinske crpke na kojima je prodavano loše gorivo pripadaju upravo Croduxu Ivana Čermaka.

Poznato je da je Severina obiteljska prijateljica s Čermakovima, s Hrvojem, sinom generala Čermaka zajedno slavi rođendane, a Andreji, Čermakovoj snahi, bila je i kuma na vjenčanju. Zajedno su čak proslavili i ovaj Božić, čime se Sevka i pohvalila na Instagramu, a čini se da je njihovo prijateljstvo dovoljno jako da Severina Crodux reklamira na društvenim mrežama. Pa je tako, uz fotografiju na kojoj pozira na njihovoj pumpi, objavila poruku: "#crodux, samo gas, gas!", na što joj je Andrea u komentarima odgovorila: "Gas ljube gas i to sa najkvalitetnijim gorivom u Hrvatskoj".

A u ovu Severininu akciju podrške sad se ubacio i Marko Grubnić, koji je na svojem profilu objavio sličnu fotografiju, komentirajući: "Uvijek vjeran Croduxu..." na što mu je Andrea Čermak u komentarima ostavila poljubac i srce.



Podsjetimo, nakon Vladine objave general Čermak najavio je tužbu protiv ministra Vrdoljaka, nazvavši ga najnesposobnijim ministrom gospodarstva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.