Skandal s Wall Streeta: "Davao mi je kokain i prisiljavao me na seks s poslovnim partnerima"

Foto: Google+

NJIHOVA brakorazvodna parnica bila je glavna tema svih medija. Skandalozna priča bila je prepuna optužbi o seksualnim orgijama i drogama, prije svega kokainu.

Sve je počelo kada je Sage Kelly, 42-godišnji investicijski bankar tvrtke Jefferies & Company i milijunaš, zatražio razvod od svoje supruge Christine Di Mauro Kelly.

U svrhu dobivanja potpunog skrbništva nad njihovim kćerima, Kelly je suprugu potajno snimao dok je šmrkala kokain u njihovom stanu na Petoj aveniji te svoje dokaze priložio sudu.

Nakon toga, ono što se činilo kao obična brakorazvodna parnica i svađa dvoje supružnika, postalo je u najmanju ruku skandal, koji je naštetio ugledu mnogih financijskih mogula s Wall Streeta, inače poslovnih partnera njezinog supruga.

Naime, Christina je potom podignula protutužbu u kojoj je iznijela niz "prljavih" detalja iz svoga braka s Kellyjem, prema kojima ju je on prisiljavao na seks s poslovnim partnerima, s kojima se nadao sklopiti milijunske poslove, nakon što bi je prethodno nadrogirao kokainom.

Sudu je također kazala da je on ozbiljan zlostavljač djece i ovisnik.

"Prljavi" posao s Marcom Beerom

Christina je u svojoj tužbi navela i događaj iz Bostona 2012. godine, u kojem je detaljno opisala kobnu večer, kada ju je suprug prisilio na spolni odnos s šefom Aagerion Pharmaceuticalsa, Marcom Beerom, s kojim se nadao sklopiti posao.

"Večer je počela u baru hotela Ritz Carlton. Svi u grupi su pili alkohol i uzimali kokain, osim Marcovih odraslih sinova koji su nam se samo nakratko pridružili. Zatim se nas šest povuklo u  stan u kojem je Marcova djevojka, divlje plešući, skinula majicu i pokazala svoje umjetne grudi", kazala je Christina.

Uskoro joj je Marc počeo dijeliti komplimente, a potom i dirati, na što je njen suprug gledao s odobravanjem.

Orgije i sklapanje biznisa

Uskoro se cijela stvar nastavila u spavaćoj sobi, u kojoj su svi uzeli kokain. "Završili smo u mojoj i Sageovoj sobi. Opet smo uzimali kokain. U sobi su bila dva kreveta. Ubrzo smo se Sage i ja seksali na jednom, a Marc i njegova djevojka na drugom", nadodala je Christina.

Marc je uskoro sugerirao Christini seksualne odnose s njegovom djevojkom, što se Christini nije dopalo, no kako nije željela uništiti suprugovu poslovnu priliku, prihvatila je prijedlog.

Njen seksualni odnos s drugom djevojkom gledali su obojica. Uskoro se Marcova cura pridružila Christininom suprugu, a Christina Marcu, nakon čega su počeli voditi ljubav.

"Iduće jutro Sage je bio ljut na mene i govorio da ne može vjerovati da sam bila s Marcom", otkrila je Christina i potom nadodala: "Nakon te večeri Marc je postao važan Sageov klijent i značajan razlog za Sageovu vrlo uspješnu karijeru u Jefferies & Company".

Christina je također otkrila da ju je Sage tijekom 12-godišnjeg braka često varao, a jednom prilikom je završio u bazenu sa ženom svog poslovnog suradnika, doslovce ispred njenih očiju.

Ovisnost o kokainu

Osim toga, navela je da je Sage bio potpuno zaluđen drogom i da je u nekim prilikama toliko pretjerivao u njenoj konzumaciji da je veliku nuždu znao obavljati u njihovom krevetu ili na podu
spavaće sobe. Također je znao i urinirati po zidovima, jer je bio toliko "uništen" da nije mogao pronaći WC.

Christina priznaje svoju ovisnost o kokainu, protiv koje se još uvijek liječi te kako kaže, najviše ju je živcirala činjenica da je njen bivši suprug na sudu negirao bilo kakvu ovisnost, a bio je toliko gori ovisnik od nje, koji ju je čak upoznao s kokainom 2000. godine na njihovom prvom spoju.

"Ona i ja smo rekreativno koristili drogu na određenim socijalnim događajima u prošlosti, no priča o "Vuku s Wall Stretta" koju priča pred sudom je čista izmišljotina", kazao je Sage Kelly.

Sage je rastavu od supruge zatražio početkom godine, a od kolovoza je dobio u puno skrbništvo nad njihovim dvjema kćerima, zbog čega je Christina bila prisiljena podići protutužbu, prenosi Business Insider.

Sage je u svojoj tužbi, koju je podignuo u lipnju, kazao da je Christina zamalo ubila njegove kćeri, kada je jednom prilikom njihovim Range Roverom, u kojem je vozila djevojčice, upala u bazen.

Sretan kraj sudske borbe

Sada već bivši par, na kraju se ipak uspješno dogovorio o zajedničkom skrbništvu. Christina je također u svom zadnjem priopćenju kazala da je njezin suprug zapravo odličan otac, nakon čega se također ispričala i njegovoj tvrtki.

"On je osoba visokog integriteta i odličan otac koji duboko voli svoju djecu. Značajan dio toga što se pisalo u tisku i drugim medijima proteklih tjedana je netočno, neistinito i hiperbolično, i ispričavam se onima koji su zbog toga snosili posljedice", pisalo je u jednom dijelu Christinine isprike, što je bilo u potpunosti suprotno njenom ranijem iskazu u kojem je kazala da je njen suprug zlostavljao njihove kćeri, desetogodišnju Cameron i šestogodišnju Logan, nazivajući ih "jebenim retardima" pod utjecajem droga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.