Skinula se nasred ceste, a reakcije neznanaca dovele je do suza

Screenshot: YouTube

SVI KOJI su ikad imali problema s tim kako izgledaju, znaju da skidanje pred neznancima može biti prilično zastrašujuće.

A upravo je to napravila Jae West, koja se skinula u donji veš usred Londona.

Video koji prikazuje njezin eksperiment na YouTubeu je za Libertors International objavio Peter Sharp, a u njemu West, koja je preboljela poremećaj u prehrani, stoji s povezom na očima i velikom pločom na kojoj poziva muškarce i žene na njoj ostavljaju srca.

"Stojim ovdje za svakoga tko se borio s poremećajem u prehrani i samopouzdanjem kao ja... Da podržite moje prihvaćanje same sebe, nacrtajte srce na mojem tijelu", napisala je.

"Srce mi je ludo tuklo dok su mi kroz glavu prolazili najgori scenariji. Bilo me je strah da nitko neće nacrtati srce na mojem tijelu i da će me svi ismijavati. Odjednom sam osjetila da mi je netko uzeo olovku iz lijeve ruke. A osjećaj koji sam potom osjetila na koži potpuno me preplavio. Bilo je tu olakšanja, zahvalnosti i ljubavi. Jednostavno sam briznula u plač", napisala je na svojem blogu.

Dodala je da je ovim eksperimentom pokušala pokrenuti raspravu o samopouzdanju, doživljaju tijela i učenju ljubavi i prihvaćanju.

"Želim da ljudi preispitaju kakav stvarno imaju odnos prema sebi i tome kako izgledaju", poručila je.

Video je dosad pogledalo 2,5 milijuna ljudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.