Skupa prijevara: Bivšoj mora dati tri kuće, dio zarade i preko 200 tisuća kuna mjesečno

Foto: JLP

IAKO se definitivno ne radi o najskupljem razvodu ikad, Liberty Ross (bivša supruga redatelja Ruperta Sandersa koji ju je prevario s glumicom Kristen Stewart) svog je nevjernog supruga kvalitetno "opalila po novčaniku".

Naime, u brakorazvodnoj parnici koja je okončana prošlog tjedna, Liberty je dobila tri od četiri kuće, alimentaciju u visini 23 tisuće funti mjesečno (oko 230 tisuća kuna) i postotak zarade njegovih budućih filmova.

U obzir valja uzeti i kako je njegov film "Snow White and the Huntsman" zaradio 230 milijuna funti.

No, veza koja je započela na snimanju tog filma skupo ga je koštala, a nakon svega, Sanders je zadržao kuću u Malibuu, Volkswagen kombi iz 1970. i Nissan Pathfinder iz 2002.

Rossovu je zastupala odvjetnica Laura Wasser koju u Hollywoodu zbog prijašnjih uspjeha u brakorazvodnim parnicama nazivaju "pit bulom". Među njezinim klijentima našla se i Maria Shriver kojoj je osigurala 150 milijuna funti nakon što je otkriveno da je njezin suprug Arnold Schwarzenegger napravio dijete njihovoj kućnoj pomoćnici.

"Ovo je nevjerojatna nagodba. Potpuno ga je opelješila. Inače, kad vidim ovakve nagodbe, radi se o situacijama kada se suprug osjeća nevjerojatno krivim. No, možda želi napraviti pravu stvar. Relativno je mlad i vjerojatno se osjeća sigurno što se tiče budućih filmskih projekata", rekao je odvjetnik Raoul Felder.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.