Slavni RNB Confusionu čestitali deseti rođendan

Foto: PR

POVODOM desetog rođendana sad već kultnog zagrebačkog klupskog branda RNB Confusion, mnoge poznate osobe pridružile su se u rođendanskoj viralnoj čestitci putem socijalnih mreža.

Tako su deseti rođendan ovom klupskom biseru čestitali redom kolege glazbenici Ida Prester, Marin Ivanović Stoka, Jura Blažević i Ivan Dražić iz grupe Connect, pjevačica Diyala, grafiti umjetnici Lunar i Smack, reper Priki, zamjenica urednice fashion portala La Couture te mnoge druge kolege.

Večeras i sutra, 30. i 31. listopada, u samom srcu centra grada u La Bodegi i Lemonu, rekapitulirat će posljednjih deset godina u burnom tulumu koji će dobiti i svoju reprizu za četvrtak. Podsjetimo, 1. studenog je neradni dan. 

Nastupit će eminentna imena zagrebačke scene koja su kroz ovih deset godina postojanja programa obilježili RNB Confusion. Na dva tematska floor-a, na DJ pultevima razmjenjivat će se DJ-evi Oli Dobolli, Phat Phillie, Bizzo Bodega, Em Bee, Sheko, Independent te specijalni gost iz Njemačke DJ Kandee, dok će uživo nekoliko r'n'b covera izvesti Ines Huskić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.