Slavni varalice: Brakovi koji su se održali unatoč nevjeri



NAKON što je otkrivena afera Kristen Stewart i njezinog oženjenog redatelja Ruperta Sandersa, cijeli Hollywood se šokirao. 41-godišnji oženjeni otac dvoje djece i mlada 22-godišnja glumica navodno su imali aferu nekoliko mjeseci. Šokirani Robert Pattinson još uvijek nije komentirao nevjeru svoje dosadašnje djevojke, već se iselio iz njihovog zajedničkog doma u Los Angelesu. Iako su Kristen i Robert prekinuli, još uvijek ima nade za Sandersa i njegovu suprugu Liberty Ross.

Portal Huffington Post objavio je listu brakova koji su uspjeli preživjeti i nevjeru, koja je u većini slučajeva presudna. Fergie i Josh Duhamel ostali su zajedno unatoč glasinama da je glumac u prvoj godini njihovog braka spavao sa striptizetom u Atlanti.

Bill i Hillary Clinton bili su dijelom jednog od najvećih skandala 90-ih. Tadašnji američki predsjednik imao je aferu s 23-godišnjom Monikom Lewinsky. Unatoč svemu, Hillary je ostala uz svog supruga.

Anthony Weiner i Huma Abedin ostali su zajedno unatoč činjenici da je političar slao svoje golišave fotografije mladoj djevojci te se s njom dopisivao na poprilično neprimjeren način. Njegova supruga Huma tada je bila trudna, a uz njega je ostala do danas.

David i Victoria Beckham omiljeni su britanski par, a David je više puta prozivan za nevjeru. Iako to nikada nije dokazano, nije ni demantirano, no čini se da nogometašu njegova supruga vjeruje. David i Victoria preživjeli su sve afere te uživaju u svojoj brojnoj obitelji.

David Letterman i Regina Lasko zajedno su više od 25 godina, a roditelji su i osmogodišnjeg dječaka. Voditelj i komičar prevario je suprugu te nevjeru javno priznao samo par mjeseci nakon svadbe s Reginom. Ostali su zajedno, a strasti su se smirile.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.