"Slučajni" blizanci: Nisu u krvnom srodstvu, a izgledaju skoro potpuno isto

Screenshot: AOL

NE POSTOJE dvije identične osobe, ali zato postoji velika vjerojatnost da negdje na svijetu postoji netko tko vam jako liči, a da pritom niste uopće u rodu.

Također, postoji velika vjerojatnost da tu osobu nikad nećete sresti, a kamoli upoznati. Ipak, neki su bili veće "sreće" pa ih je sudbina spojila s njihovim dvojnicima te tako omogućila dokazivanje početne konstatacije, ali i priliku za zanimljivu priču.

Među "blizancima" bez krvne veze našle su se tako Aujie Smith i Crystal Garcia koje su se prvi put susrele u dućanu u kojem je Crystal radila: "Pomagala mi je pronaći haljinu, a ja nisam mogla prestati u nju zuriti", ispričala je Aujie, a Crystal dodala: "Nije mi bilo jasno zašto zuri u mene".

Slučajni su dvojnici i Francisco Costela i Josh Corrigan koji rade u istoj tvrtki, a svaki dan nose i iste kute te su slučajno kupili iste okvire za naočale. Ipak, njih svu dvojica bili posljednji koji su uočili sličnost, nakon što su im kolege na to ukazali: "Nisam primijetio da ličim na njega", izjavio je Josh.

A kao treći par u emisiji Inside Edition pojavile su se Jasmine Tanski i Maddy Lees koje su obje studentice na Sveučilištu u Južnoj Kaliforniji. "Kad sam je ugledala kako radi na prijemu, odmah sam pomislila da je to moja blizanka!", izjavila je Jasmine.

Sva tri para susrela su se za fotografiranje za novu knjigu Franciosa Brunellea, koji je fasciniran temom i upravo je ovakve slučajeve tražio u čitavom svijetu.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.