Smrt cenzuri, sloboda sisama!

Screenshot: YouTube

SCOUT WILLIS podigla je prašinu nakon što se New Yorkom prošetala golih grudi privlačeći pritom pažnju na cenzuru koja vlada na pojedinim društvenim mrežama. No, čini se kako kći Brucea Willisa nije sam već dio većeg pokreta.

Riječ je o pokretu "Free The Nipple" (Oslobodite bradavicu) koji okupljanjima na javnim mjestima želi ukazati na problem "bezumnog rata protiv ženskih grudi", ali i promovirati dokumentarac koji se bavi upravo ovim problemom.

Pokret je osnovala 29-godišnja Lina Esco koja javnost želi podsjetiti da je u čak 37 saveznih država još uvijek na snazi zakon koji ženama brani da budu toples.

"Vjerujem da ovi zakoni nisu odraz sna na kojem su stvorene Sjedinjenje Američke Države", govori Lina koja je prošlog tjedna organizirala prosvjed u njujorškom Washington Square Parku kako bi podigla svijest o licemjerju koje vlada na društvenim mrežama.

"Jebo cenzuru" i "Što je gore, nasilje ili bradavica?" pisalo je na transparentima, a Lina je i ovog puta podsjetila javnost da se svakog dana u medijima glorificira nasilje i obeshrabruje golotinja.

"Toliko naših heroja probleme rješava ubijanjem i nasiljem. Trebamo nove heroje, nove priče. I trebamo ih sad", poruka je dokumentarca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.